Sunday, December 14, 2008

Aktiviti Futsal & Kayak GHIMOrianz 1986

Da lame aku x update blog aku ni..bz bangat lorh..hehe..Akhirnye berjaya juga aku post tentang aktiviti terbaru group GHIMO 1986.

Firstly, Thanks pd sape2 yg menjoinkan dri dlm aktiviti yg dijalankan. Bez gler dpt jumpe ngn kowg..ilang tensen study aku..haha..Mane x beznye....smpai tdo kul 5 pg kn..haha..Maklum la bkn salu kite leh berkumpul cmni kan..Thanks juga pd ahli yg dtg dr jauh..cm winkey, capik, sopi n ramai lg la..

Perghhhhhh memg happening gler spanjang 2 ari aktiviti itu berlangsung smpai aku da smpan kesan kt jari aku time maen futsal 2..hehe..Joe..Joe..smpai tergolek-golek aku,kne tarik ngn ko..tp xpe..aku taw..ko nk manje2 ngn aku..hak3x..pape pn..friendster group ghimo 1986 still da best & i'll keep it in my heart.. hehe..

Wlupn aku x reti berkayak, aku still menjoinkan dri dlm aktiviti 2 n berpartner ngn winkey..cian winkey asek kne buli ngn aku jek..da la time maen futsal, winkey kne buli..time berkayak pn die kne buli ngn aku..haha..suwi yek winkey..lgpn bkn salu aku buli ko..skali skala jek...tp ko pn kejam gak winkey..blh lak maen tarik2 ek nk maen ftsal..naseb bek x koyak baju aku..huhu..

Time ni jugak buat pertama kalinya, aku ketemu same ariana, zal, mastermind, sopi, capik, umar, membe capik(lpe lak namenye..huhu..), adek zana & 2 owg membe airina...Kowang sume memg da best..sekepala ngn aku..masuk air gak..haha..

Airina, thanks ya sb bertungkus lumus memujuk mak ko utk stay di shah alam ngn kami.. Thanks Jugak coz meraikan besday kami yg lahir pd bulan Nov & Dis..Igt gak kowg kt kami ek..terharu gak la..hehehe..Ok2 kt bawah ni aku ltak sdikit gambar tnda kenangan dlm aktiviti yg dijalankan..Gambar2 ni la jd pengubat rindu aku pd kowg..ceeewahhhhhhh..ayat cm jiwang la plak..haha..



GHIMOrianz yg menjoinkan dri dlm aktiviti futsal pada 29hb November 2008



Besday GHIMOrianz Boyz & GHIMOrianz Gurlz


1986 Ghimo: Lepak-Lepak Time at Dataran Shah Alam


From Left : Sopi, Capik, Membe Capik, Winkey, Shira, Jimie & Me

GHIMOrianz yg menjoinkan dri dlm aktiviti kayak pada 30hb November 2008


-MAJULAH GH!M0 1986 UNTK AGAMA, BANGSA DAN NEGARA..(^_^)-

6 comments:

airina said...

yupp mmg besh la dpt jmp e-frens cm korg sume, mmg gle kentang hik3 lalala5
btw, maceh r 2lis nme ku t0uching ni hik3 lalala5 ('',)

Anonymous said...

MUAH....KO MMG SUKA BULI AKU SAZE... TENSION.. MUAHAH... APE2 PUN GEMPAK GILER.. HAHAH.... LAIN KALI AKU XKN BG PELUANG KO BULI AKU SAZE.. WAKAKAK

winkey

SaZe Da GrEaT said...

Wahaha...nt kt tioman msh da pluang aku buli ko g..wahaha...jgn xg lak..tp tatot aku lak yg x terpegi..huhu....

yakuza merah said...

erkhh besh ke..
kenapa ak x de feel
poyo plak ak..
kalau la mak ak tau, ak lepak kat dataran shah alam
da lewat malam x balik umah
mampus kene wei

SaZe Da GrEaT said...

haha...mende da lpas pn..klu kne leteran pn..trime je la..wuhaha..

♥ Cik nOtty™ ♥ said...

muka aku takde pon..??

hehehe...